Anneli Kalliokoski: “Olen nyt 15 cm kapeampi vyötäröltä ja 15,2 kg kevyempi”

Olen 67-vuotias, 6 lapsen äiti. Jokaisen syntymä jätti jälkeensä ylimääräisiä kiloja. Olen kokeillut varmaan kaikkia maailman dieettejä. Lisäksi koronan aikana alkoi paino nousta. Olen lonkkaleikkausjonossa ja ajattelin että nyt on pakko karistaa liikakilot ennen leikkausta. Ystävänikin oli laihtunut niin paljon, että ihan hävetti mennä hänen kanssa saunaan.

Pelkäsin kyllä pystyisinkö pitämään dieetistä kiinni, koska laskeminen on aina tuottanut minulle vaikeuksia. Siihen oli apuna hyvä puntari ja tarkat ohjeet. Eikä laskeakaan tarvinnut itse, koska Tukikeskuksen Online-päiväkirja tekee sen puolestani.

Alkulihotus oli minulle helppo, koska olen todellinen herkkusuu. Nautin lihotusvaiheesta. Olen tosi onnellinen, että ryhdyin dieettiin. Olen nyt 15 cm kapeampi vyötäröltä ja 15,2 kg kevyempi. Huomaan myös terveydessäni positiivisia muutoksia. Vaikka lonkka on edellen kipeä, pystyn kävelemään helpommin. Päätäni ei enää särje. Minua kiusasi myös vatsatyrä, joka puljahti aina ulos, kun vatsa oli täynnä. Nyt sekin vaiva on hävinnyt.

Ruoka-annokset tuntuivat tosi pieniltä, mutta siihenkin tottui. Oli haikeaa jättää leipä, suklaa ja jäätelö, mutta enää ei edes tee mieli niitä.

Korona-ajan karanteeni oli parasta! Houkutukset olivat aivan minimissä, kun ei ollut mahdollisuutta lähteä ystävien kanssa kahvilaan tai kyläilemään. Paino on pysynyt saavutetussa painossa ja suunnittelen jo seuraavaa dieettikierrosta.

Suosittelen ehdottomasti dieettiä jokaiselle, joka haluaa kilojansa ja senttejänsä karistaa. Ohjeet on selkeä ja niitä noudattamalla kaikki menee hyvin. Lisäksi aina on tukena konsultti, joka antaa mielellään apua.

Anneli Kalliokoski 

Comments are closed.