Annika pudotti 17 kg: ”Paino suli, energiaa tuli, oloni parani ja ruokahimo hävisi”

“Ystäväni suosituksesta kokeilin Tohtori Simeonsin dieettiä ja sen avulla pudotin painoa 17 kg yhdellä dieettikerralla!

Dieetistä on vierähtänyt nyt vuosi ja painoni on edelleen säilynyt. Tärkeintä on pitää kiinni ohjeista”, kertoo 35-vuotias Annika.

Annikalla on omien sanojensa mukaan aina ollut paino koholla ja siksi hän on vuosien mittaan kokeillut monia dieettejä, joitakin jopa hyvällä menestyksellä.

“Muutama vuosi sitten minun oli otettava hormonihoitoa, jolloin painoni nousi 4 kuukauden aikana noin 20 kg. Yritin päästä kiloista eroon, mutta menestyksettä. Monet sanoivat, ettei hormonihoidon kiloista pääse koskaan eroon. Tyhmä kun olin, uskoin heitä. Silloin näin ystäväni, jolla oli menossa Tri Simeonsin dieetti. Hän pudotti lähes 20 kg! Kuukaudet kuluivat, mutta hänen painonsa pysyi ja hän oli onnellinen ja energinen.

Epäilin pitkään, mutta lopulta minut sai toimimaan pelko sairastua sairauksiin, jotka voivat ennen pitkää puhjeta ylipainon takia; 2-tyypin diabetes, verenpaine-, sydän- ja nivelsairaudet. En halunnut tulevaisuudessa olla onneton, lihava ja sairas. Päätös oli tehty.

Vaikeuksien kautta voittoon

Dieettiä itsessään on helppo noudattaa, mutta ruokailutottumusten muuttaminen oli vaikeaa. Ensimmäisellä dieettiviikolla oli erilaisia ruokahimoja, jopa ruokiin, joita yleensä en syö. Otin päivän kerrallaan ja kaikki muuttui koko ajan helpommaksi. Kaikki ruokahimot hävisivät, sain energiaa, oloni parani ja paino ikään kuin suli pois.”

Annikan kokemus oli hiukan erilainen kuin yleensä. “Kun painoni laski vielä 40. päivän jälkeenkin, päätin jatkaa ja konsultin avulla venytin dieettiäni 60 päivään. Sinä aikana pudotin 17 kg.

Painon vakautusjakso meni myös suurenmoisesti. Olen sitä mieltä, että tärkein asia on ohjeista kiinni pitäminen tunnontarkasti. Siksi paino pysyy koko vakauttamisjakson ajan +/- 1 kg rajoissa. Eniten pidin siitä, että joka päivälle oli tarkka ohjelma ja tarkasti määritellyt ruoat.”

Pysyviä muutoksia ruokailutottumuksiin

Painonpudotuksen lisäksi Annika arvostaa eniten muutoksia ruokailutottumuksissaan. “Suhtautumiseni ruokaan ja sen valintaan on täydellisesti muuttunut. Teen tietoisesti täysin uudenlaisia valintoja. Kehoni on onnellinen ja reipas, ja mieleni selkeä. Himoni sokeriin ja viljatuotteisiin on hävinnyt. Nälkää en ole tuntenut enää dieetin toisesta päivästä lähtien! Syön aamuisin hedelmiä, välipalaksi vihanneksia, lounaaksi ja päivälliseksi vihanneksia ja lihaa tai kalaa. Menuuni kuuluu myös kananmuna, juusto ja rahka.

Säilytin dieetin aikaiset ruokailuajat, vain valikoima ja määrä ovat suuremmat. Vettä ja vihreää teetä käytän edelleen paljon. Minulle jäi tapa punnita painoni joka päivä seuratakseni kuinka kehoni erilaisiin ruoka-aineisiin reagoi. Kaiken sokerin, jauhot ja valmisruuat olen jättänyt pois. Kokkaan itse nyt paljon enemmän, koska haluan tietää mitä syön ja tarjoan perheelleni.

Olen todella onnellinen, että ryhdyin dieettiin. Näin paljon kehuja ulkonäöstäni en ole aikoihin kuullut ja oloni terveyttä ajatellen on suurenmoinen. Olen aina ollut optimistinen ja iloinen, mutta nyt tunnen, että myös kehoni on iloinen, kevyt ja onnellinen.

Kaikille, jotka vielä epäilevät Tohtori Simeonsin dieetin aloittamista, sanon, että tehkää se päätös ja ryhtykää toimeen, sillä teillä ei ole mitään muuta menetettävää kuin painonne!”


Jos pyörittelet päässäsi samanlaisia ajatuksia kuin Annika ja innostuit hänen mahtavasta painonpudotuskokemuksesta, ota yhteys meihin ja tilaa Tohtori Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ!


Tiesitkö? Kun dieettikierroksen jälkeen jaat menestystarinasi nettisivullamme ennen ja jälkeen-kuvien kera, saat seuraavan kierroksen täysin ilmaiseksi? Saat seuraavan paketin edullisemmin myös, kun päätät tehdä toisen kierroksen ja jos kerrot tarinasi ilman kuvia, saat dieetin puoleen hintaan!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Helteistä ja aurinkoista kevättä toivottaen,

Erja OravaTri Simeonsin dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Join the Forum discussion on this post

Comments are closed.