Dagmar: ”Valitsin verenpainelääkkeiden sijasta terveen elämän!”

Monille ihmisille on painonpudotus ennen kaikkea terveyden parantamisen kysymys. Niin myös Dagmarille, joka jakaa tällä kertaa kokemuksensa kanssamme.

Ennen 45. syntymäpäiväänsä hän seisoi valinnan edessä – verenpainelääkkeet vai sittenkin kokeilla se mystinen Tri Simeonsin dieetti?

Dagmar valitsi jälkimmäisen vaihtoehdon ja on nyt 12 kg kevyempi, nukkuu rauhallisemmin ja rohkenee suositella Tri Simeonsin dieettiä myös muille.

”Viime talvena olin todella huolissani – verenpaineeni nousi hälyttäviin lukemiin työpaineiden vuoksi ja aiheutti äärimmäisen vastenmielisen olotilan. Sen lisäksi kärsin öisistä hengitysvaikeuksista ja heräsin yhtä mittaa öisin kuorsaukseeni.

Olen kokeillut monia dieettejä ja olen lisännyt liikuntaa, mutta ilman toivottuja tuloksia. Tulin siihen tulokseen, että tärkein asia painonpudotuksessa on ruokailutottumukset, joita on muutettava.

Olin nähnyt tuttavani kokemuksesta mitä Tri Simeonsin dieetti voi saada aikaan, mutta vasta kun olin selvän valinnan edessä – verenpainelääkkeet tai painonpudotus – olin valmis itse aloittamaan dieetin.

Noin viidentenä päivänä ottaessani pillereitä, oli vatsassa jännittävä tunne – aivan kuin vatsarasva olisi alkanut sisäpuolelta sulamaan, kuului korinoita, mutta nälkää en tuntenut ollenkaan. Oli mielenkiintoista nähdä myös miten veden juominen palautti ihoni elastisuuden. Sain kuulla myös kommentteja nuorentuneesta ulkonäöstäni.

Töissä ja kylässä käydessäni pidin mukana omat eväät pienissä rasioissa. Kotona tein perheelleni tavallista ruokaa, mutta koska tein samalla omat ruoka-annokseni, en tuntenut tarvetta maistella kiellettyjä ruokia.

Yhdellä dieettirupeamalla painoni laski 12 kg, vyötäröltä hävisi 12 cm, reidestä 8 cm ja käsistä 11 cm. Saavutettu paino on pysynyt ennallaan. Olen todella onnellinen, että saan nukuttua yöni rauhallisesti. Nyt tiedän myös mitä merkitsee jokapäiväinen suolen tyhjeneminen. Ummetus on ollut osa elämääni vuosikaudet. Kaiken voi muuttaa! Kannattaa kokeilla – Tohtori Simeonsin dieetti on siitä elävä esimerkki. Se ei ole bluffia eikä mainoskikka! Sinäkin voit saada terveen elämän kuten minäkin!”

 


 

Jos Sinulla on vakavia terveysongelmia kuten mitä Dagmarilla oli ja haluat tehdä asialle jotain, tee nyt elämäsi parhain päätös ja edistä terveyttäsi ja hyvinvointiasi Tri Simeonsin dieetin avulla!

Meidän Facebook-sivulla on yhden ilmaisen dieettipaketin arvonta vielä tämän viikon sunnuntaihin – käy osallistumassa TÄSTÄ!

 


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Mahtavaa tulevaa kevättä toivottaen,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.