Getter: “Tri Simeonsin dieetillä on takuuvarmat tulokset – pääsin eroon 14 kilosta!”

“Pudotin yhteensä 14 kg. Nyt olen paljon tietoisempi syömistottumuksistani ja tunnen oloni todella hyväksi. Voisi oikeastaan sanoa, että Tri Simeonsin dieetti on takuuvarma.”

Getterin himona oli ruuan tekeminen ja syöminen. “Pidän erityisesti kaikesta makeasta. Kauppareissulla on ostoskorissani aina jotain makeaa. En ole koskaan ollut hoikka ja sen vuoksi olen yrittänyt kaikenlaisia treenejä ja dieettejä. Mistään en ole saanut toivottuja tuloksia tai sitten olen antanut periksi.

Näin miten pomoni kävi töissä mukanaan pieniä rasioita ja viikko viikon jälkeen muuttui aina vain hoikemmaksi. En voinut uskoa, että se on niin helppoa, joten päätin kokeilla itse.

Alussa minulla oli kaksi pelkoa – ensinnäkin pelkäsin kestääkö terveyteni, ja toiseksi onko minulla kärsivällisyyttä viedä dieetti loppuun asti. Murehdin sitä turhaan, sillä kaikki pelkoni osoittautuivat juuri päinvastaisiksi. Myös perheeni ja ystävät antoivat täyden tukensa.

Nyt dieetin jälkeen olen muuttunut hiukan valikoivammaksi ja varmasti myös tietoisemmaksi sen suhteen mitä ja kuinka paljon syön. Dieettiä pidän helppona, koska etukäteen tiedät täsmälleen miten toimia, ja tarpeen vaatiessa voi aina ottaa yhteyttä henkilökohtaiseen konsulttiin, jos herää kysymyksiä.”

 


Jos sinusta tuntuu, että JUURI NYT on oikea aika ihannepainon saavuttamiseksi, älä enää epäröi vaan totea itse miten varmasti dieettimme toimii ja tilaa Tohtori Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ!

 


Psst! Dieettimme on juuri nyt tarjouksessa! Saat 15% alennuksen, kun tilaat dieettipaketin ystäväsi kanssa syöttämällä tilauksen yhteydessä alekoodin NAISTENKUUKAUSI15!

 


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Kauneutta, terveyttä ja iloa toivottaen,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.