Reet: “Laihduin 13,3 kg 40 päivässä”

54-vuotias Reet pudotti painoaan 13,3 kiloa Tri Simeonsin dieetin avulla! Näin se kävi:

“Olen kokeillut kaikenlaisia dieettejä ja luopunut niistä, koska en ole saanut mitään tuloksia. On niin helppo antaa periksi! Ja sitten taas olen aloittanut – kaalidieetti, sipulikeittodieetti, tattaridieetti… Olen sauvakävellyt ja yrittänyt juosta, mutta kaikki ilman tuloksia.

Kun sattumalta näin internetissä Simeonsin dieetin, jäi se idea päähäni pyörimään kahdeksi kuukaudeksi. Päätin aloittaa syntymäpäiväni tienoilla. Lihotusvaihe oli tosi helppo, vaikka kaikesta siitä syömisestä tulikin paha olo. Sitten alkoi painonpudotus. Helppoako? Se todella on aivan helppoa. Pari kertaa painoni pysyi kyllä paikallaan, mutta se johtui väärästä juomisesta. Jokainen aamu oli minulle kuin satua, kun näin miten painoni putosi ja se putosi juuri niin kuin dieetissä oli luvattu.

Dieetin lopettamisesta asti on painoni säilynyt ennallaan – painan 93,4 kg. 1 kg:n nousu on vielä ihan normaalia. Sallin itselleni myös herkkupäiviä, eikä paino edes joka kerta nouse. Omenapäivä auttaa aina! Aion aloittaa pian seuraavan kierroksen saavuttaakseni ihannepainoni. Kiitän kaikkia teitä, jotka olette olleet tukena ja apuna.

Onnea ja menestystä teille!

Kaunista kevättä toivottaen,
Reet”


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Kirpein kevätterveisin,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.