Lili: “Ilman särkyjä ja 22 kg hoikempana!”

Keväinen tervehdys kaikille!

On äärimmäisen inspiroivaa nähdä ihmisiä, jotka tekevät elämässään täyskäännöksen Tri Simeonsin dieetin avulla.

Tämänkertainen reipas laihduttajamme on 55-vuotias Lili, joka teki kaksi kertaa Tohtori Simeonsin dieetin, jonka avulla pudotti painostaan 22kg ja vieläpä pääsi eroon 2-tyypin diabeteksesta ja selkäsäryistä. Omien sanojensa mukaan Lili tuntee itsensä uudestisyntyneeksi! Hän kertoo kokemuksensa:

“Ensimmäisestä dieettipäivästä lähtien terveyteni alkoi kohentua ja painonpudotuksen tuloksena hävisivät 2-tyypin diabetes ja jokapäiväiset säryt selässä, jaloissa ja käsissä.

Olen ollut Painonvartijoissa, kokeillut kaikenlaisia dieettejä, kapseleita ja laastareita, mutta tuloksena aina on ollut vain muutaman kilon pudotus ja pian taas kaikki kilot ovat tulleet takaisin.

Aluksi en uskonut, että pystyn siihen, mutta ajattelin että ainakin yritän – ja pystyin! Vuoden aikana tein dieetin kaksi kertaa ja painoni putosi 22 kg.

Ennen dieettiä käytin joka päivä särkylääkkeitä ja diabeteslääkkeitä. Dieetin ensimmäisestä päivästä lähtien lopetin särkylääkkeiden käytön ja dieetin edetessä sain lääkäriltä tietää, että verensokeriarvoni olivat niin hyvät ettei minun tarvinnut enää käyttää diabeteslääkkeitä!

Ilman lääkkeitä kuukauden verensokeriarvon (eli hbA1C) keskiarvo oli 4,6! Toisen dieettikierroksen jälkeen kävin lääkärin vastaanotolla, jossa minulle vakuutettiin, että minulla ei ole enää diabetestä. Pääsin eroon myös säryistä. Energiaa on paljon, ei ole väsymystä – olen kuin uudestisyntynyt! Lisäksi nyt on paljon miellyttävämpi katsoa itseään peilistä.

Ensimmäisen dieetin aikana käytin paljon konsultin apua ja siitä oli paljon hyötyä. Kummankaan dieetin aikana minulle ei tullut kertaakaan nälkä. Söin vain silloin kun kello näytti, että oli aika syödä.

Suosittelen tri Simeonsin dieettiä kaikille, jotka haluavat pudottaa painoaan! Se toimii, kun teet täsmälleen kaikkien ohjeiden mukaan, ja terveyskin kohenee!”


Jos Lilin kokemus inspiroi sinuakin aloittamaan matkan kohti hoikempaa ja terveempää kehoa, niin tilaa tri Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ ️Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Aurinkoisin kevätterveisin,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.