Marika: “Pääsin eroon 8 kilosta 23 päivässä!”

“Pidin dieetin lyhyemmän version ja pääsin eroon 8 kilosta 23 päivässä. En olisi ikinä uskonut, että joku dieetti sopii minulle niin mainiosti. Kaikki ohjeet ovat hyvin tarkat, tarvitaan vain aloituspäätös ja toimeen ryhtyminen!” kertoo 53-vuotias kirjanpitäjä ja kahden lapsen äiti Marika.

“Terveelliset ruokailutottumukset ovat kyllä tiedossa, mutta niiden toteuttaminen on jo toinen asia. Tulin siihen tulokseen, että en pysty yksin kamppailemaan painonpudotuksen kanssa. Laihduttaminen on vaikeaa, mutta painon säilyttäminen on jo helpompaa.
Olen tehnyt 13-päiväisen rasvanpolttodieetin, paastonnut ja pitänyt vesipäiviä. Puoli vuotta jaksoin tehdä treeniä, kokeilin jopa laihdutuskapseleita. Tohtori Simeonsin dieettiin tutustuin ystäväni kautta, jonka näkeminen sai kiinnostukseni heräämään. Hän oli niin hyvännäköinen! Itselläni ei ollut tarkkaa suunnitelmaa montako kiloa haluan painoani pudottaa. Koska dieetin voi lopettaa 23 dieettipäivästä lähtien, voi jokainen päättää milloin on oikea aika lopettaa. Minulle kävi niin, että 23. dieettipäivänä tulos näytti niin hyvältä, että päätin lopettaa dieetin.

Nälkää en tuntenut dieetin aikana kertaakaan. Dieetin helppous on siinä, että joka päivä on tarkka menu eikä urheilua ja liikuntaa tarvitse lainkaan lisätä.

Suosittelen Tri Simeonsin dieettiä kaikille, jotka haluavat pudottaa painoaan. Ohjeet ovat tarkat, tarvitaan vain aloituspäätös ja toimeen ryhtyminen! Dieettipäivät menevät nopeasti ja tulos näkyy pian. On oltava valmis noudattamaan ohjeita hyvin tarkasti, vain sillä tavoin saavuttaa toivotun tuloksen. Lahjaksi sain suurenmoisen olon ja voimaa touhuta lasten kanssa.”


Innostiko Marikan kokemus sinuakin ottamaan tämän vuoden kesä vastaan pirteänä ja hoikkana? Tilaa siinä tapauksessa Tri Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ!

 


Tiesitkö? Kun dieettikierroksen jälkeen jaat menestystarinasi nettisivullamme ennen ja jälkeen-kuvien kera, saat seuraavan kierroksen täysin ilmaiseksi? Saat seuraavan paketin edullisemmin myös, kun päätät tehdä toisen kierroksen ja jos kerrot tarinasi ilman kuvia, saat dieetin puoleen hintaan!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Lämmintä ja aurinkoista kevättä toivottaen,

Erja OravaTri Simeonsin dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.