Mirjam, -17 kg: “Sisältä sulaa ja päältäpäin kaunistuu!”

“Sisältä sulaa ja päältäpäin kaunistuu!” Näin uuden menestystarinamme sankaritar Mirjam kuvailee omaa kokemustaan dieettimme parissa. Hän pudotti yhteensä 17 kg kahdella kierroksella!

Hän kertoo: “Olin painoni kanssa kamppaillut monet vuodet ja kokeillut kaiken maailman dieetit, joista osa ei ole toiminut ollenkaan ja osasta oli vain hetkellinen apu.

2016 alkoivat kovat vatsavaivat, jotka ajoivat hakemaan apua. Tästä seurasi käynti lääkärillä ja sillä reissulla sain tietää Tohtori Simeonsin dieetistä.

Minulle tehtiin kehonkoostumusmittaus, jonka tuloksena selvisi, että sisäelinten ympärille oli kertynyt paljon sisäelinrasvaa. Sitä oli jo niin paljon, että keho antoi merkkejä, että ei jaksa enää. Ihanaa, että ymmärsin kuunnella mitä kehoni viestitti.

Tohtori Simeonsin dieetti tuli kuin taivaanlahjana. Olin siinä vaiheessa niin epätoivoinen kipujeni kanssa, että ajattelin kokeilla viimeisen kerran. Tri Simeonsin dieetti tuntui heti hyvältä ajatukselta. Luin netistä lisää, tilasin pillerit ja olin yhteydessä dieettikonsulttiin.

Pillerit tulivat postissa ja sain myös käyttäjätunnukset, joiden avulla pääsin tutustumaan tarkkoihin ohjeisiin ja käyttämään päiväkirjaa. Ohjeet on ihan ehdottomasti luettava ennen kuin aloittaa dieetin, että ymmärtää miksi on hyvä aloittaa Simeonsin dieetti ja mikä on sen toimintaperiaate.

Tein dieetin kaksi kertaa ja olen nyt 17 kiloa kevyempi. Olen todella onnellinen, että pääsin vatsakivuista eroon ja kehoni voi hyvin. Mieleni on nyt kirkas ja askel keveä.

Päivääkään en ole katunut ja tämä dieetti todellakin toimii. Suosittelen kaikille, jotka haluavat varman/pysyvän tavan pudottaa painoa.

Tunnelmat tästä dieetistä ovat: sisältä sulaa ja päältä kaunistuu, ja tuntuu sekä näyttää todella hyvältä.

Terveisin Mirjam.”

Jos innostuit Mirjamin kokemuksesta ja haluat keveämmän askeleen ja hyvinvoivan kehon, ota yhteyttä ja tilaa dieettipaketti TÄSTÄ!


Tiesitkö? Kun dieettikierroksen jälkeen jaat menestystarinasi nettisivullamme ennen ja jälkeen-kuvien kera, saat seuraavan kierroksen täysin ilmaiseksi? Saat seuraavan paketin edullisemmin myös, kun päätät tehdä toisen kierroksen ja jos kerrot tarinasi ilman kuvia, saat dieetin puoleen hintaan!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
✅ TILAA UUTISKIRJE – saat alekupongin: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Kaunista tulevaa syksyä toivottaen,

Erja OravaTri Simeonsin dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.