Mitä ovat Biolit -pillerit ja mihin niitä käytetään?

Miksi tri Simeonsin dieetin aikana käytetään Biolit -pillereitä ja miten ne toimivat?

HCG on hormoni, jota tuotetaan raskaana olevan naisen elimistössä ja jonka toimintamekanismit takaavat optimaalisen aineenvaihdunnan ja jatkuvan ravinnon saatavuuden sekä kasvavalle sikiölle että myös äidille myös silloin, kun äiti ei syö lähes mitään! Ja se ei tapahdu äidin terveyden vaan varastoituneiden rasvojen (ns. pahojen rasvojen) kustannuksella, joita elimistö normaalisti ei käytä, vaan jättää ne “pahan päivän varalle”.

Kun ihmisen keho havaitsee sellaisen aineen olemassaolon, jolla on HCG:n vaikutus, keho on valmis vapauttamaan “pahaa” rasvaa ja käyttämään sitä ravintona. Kun elimistöstä löytyy HCG:ta, alkaa elimistö käyttää “pahaa” rasvaa ravintona ja hajottaa energian saantia varten.

Annat siis elimistöllesi henkilökohtaisen avustajan, joka antaa suoraan aivoille signaalin vapauttaa pahaa, vanhaa rasvaa. Ja missä nämä rasvavarastot yleensä sijaitsevat? Lantiolla, vyötäröllä ja vatsassa. Näistä paikoista vapautuu dieetin aikana päivittäin keskimäärin 500 g rasvaa. Tämä avustaja on miljoonien arvoinen – ja nyt sinulla on mahdollisuus käyttää sitä itse!

Mistä Biolit -pillerit koostuvat?

Meidän makeutusaineemme – Biolit -pillerit – on rekisteröity Viron Elintarvikevirastossa.

Kun Biolit -pillereitämme tutkitaan laboratoriossa, niistä löytyy vain ja ainoastaan ksylitoli. Pienintäkään osaa HCG-raskaushormonista niissä ei ole.

Pillereihimme on kvanttifyysiikan avulla bioresonointilaitteella kopioitu HCG:n bioenergeettinen info. Tuo info ei ole aineellinen. Kopioinnin yhteydessä ksylitoli ei ole lainkaan kosketuksissa HCG:n kanssa.

Dieetin aikana sulatamme kielen alla 4 pientä pilleriä. Ne imeytyvät suun limakalvojen kautta, koska hiilihydraattien (ksylitoli) ruuansulatus alkaa aina suussa. Glukoosin mennessä verenkiertoon se vie mukanaan myös HCG-hormonin infon, vaikka hormonia itseään ei ole.

Aivosolumme tunnistavat tuon infon eli signaalin ja antavat keholle käskyn avata pääsyn varastoituneeseen rasvaan, joka muutoin olisi ”lukkojen takana” ja josta saisimme varastoitunutta rasvaa ravinnoksi vain äärimmäisen nälkiintyneessä tilassa. Ja silloinkin vain säästöliekillä, koska aineenvaihdunta hidastuu nälkiintyessämme.

Tri Simeonsin dieetin aikana syömme lautaselta 480 – 500 kcal VAIN siksi, että pidämme aineenvaihdunnan vilkkaana. Dieetin aikana emme syö saadaksemme ravintoaineita.

Tri Simeons teki 16 vuotta kliinisiä kokeita selvittääkseen mitkä ruoka-aineet tukevat hänen dieettiään. Hän koosti dieetin aikana sallittujen ruoka-aineiden luettelon. Näitä ruoka-aineita syödessä tulee noudattaa tarkoin ohjeita, jotta aineenvaihdunta toimisi vilkkaasti ja keho ottaisi  avaamastaan varastoituneen rasvan varastostaan 1500-4000 kalorin verran solujen tarvitsemia ravintoaineita (aminohappoja, kaikkia hyviä rasvahappoja, vitamiineja, mineraaleja, insuliinia ja muita ravintoaineita).

Koska dieettimme aikana solut ovat hyvin ravittuja eikä ole näläntunnetta eikä myöskään minkään ravintoaineen puutosta, ei dieettimme ole millään tavalla terveydelle haitallinen.

Tohtori Simeonsin dieetin aikana pudotamme painoamme 40 päivässä 8-15 kiloa (riippuen alkupainosta ja siitä miten tarkasti ohjeita noudatetaan). Dieettiä pidetään minimissään 23 päivää, jonka aikana paino putoaa keskimäärin 5-7 kiloa.

On huomioitava kuitenkin, että mitä suurempi on alkupaino, sitä enemmän paino putoaa, koska kehossa on enemmän soluja, joita on ravittava. Solujen ravitseminen tapahtuu varastoitunutta rasvaa käyttäen. Jos lähtöpaino on matala, on ehkä oltava dieetillä pidempään kuin 23 päivää, jotta saavutettaisiin toivottu paino. Dieettivaiheen 23. päivästä lähtien voi siirtyä seuraavaan vaiheeseen, kuitenkin viimeistään 41. dieettipäivänä.

Tri Simeonsin dieetin avulla saavuttamasi paino jää pysymään, kun toimit tarkalleen annettujen ohjeiden mukaan. Aivan dieetin alkuvaiheesta lähtien apunasi on myös dieettikonsulttimme, johon voit ottaa aina tarvittaessa yhteyttä.

Päätä jo tänään antaa itsellesi mahdollisuus nauttia kesän hetkistä kevyempänä, iloisempana ja pirteämpänä!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Oikein lämmintä ja aurinkoista kesää kaikille!

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Join the Forum discussion on this post

Comments are closed.