Dieettipaketin tilaus

Tri Simeonsin dieettipakettimme sisältää makeita ksylitoli-pohjaisia pillereitä, jotka avaavat pääsyn kehon rasvavarastoihin.

Paketti sisältää myös tohtori Simeonsin dieetin eri vaiheiden yksityiskohtaiset käytännön ohjeet, jotka ovat käytettävissäsi online tukikeskus-palvelussa. Ne on koottu satojen asiakkaidemme menestyksellisellä avulla tavoitteena saavuttaa paras mahdollinen tulos Tri Simeonsin kehittämästä täsmällisestä ja erittäin tehokkaasta painonpudotusprosessista.

Saat myös pääsyn online interaktiiviseen dieettipäiväkirjaan, joka auttaa sinua seuraamaan päivittäin etenemistäsi ja tarpeen vaatiessa antamaan oikeanlaista apua.

Olet tietysti oikeutettu saamaan myös henkilökohtaista tukea niin dieetin aikana kuin heti sen jälkeen.

Tohtori Simeonsin dieettipaketin hinta on 132 €.

Jos löysit meidät henkilön kautta joka jo on tehnyt läpi Tri Simeonsin dieetin, niin sinulle hinta on 120 €. Muista kirjoittaa tilaukseesi sen henkilön täydellinen nimi, joka sinulle dieettiämme suositteli ja itse on jo dieetin tehnyt.

Ensimmäisen dieettikierroksen tehneille maksaa seuraava dieettikierros vain 96 €. 

Jos olet ensimmäisen dieettikierroksen jälkeen halukas jakamaan menestystarinasi nettisivullamme, saat dieetin puoleen hintaan (60 €). Jos vielä liität mukaan ennen ja jälkeen-kuvat, saat seuraavan kierroksen täysin ilmaiseksi!

No Fields Found.

Huomio, lue tämä ennen tilaamista!

Esteet tohtori Simeonsin dieetille

Tohtori Simeonsin luoma dieetti johtaa kaikkien ihmisen elimistössä olevien järjestelmien intensiiviseen toimintaan. Sinun tulisi tietää, että jokainen järjestelmä alkaa toimia sujuvasti ja täyttää omaa tehtäväänsä niin hyvin kuin mahdollista. Siksi terveydentilasi pitäisi olla hyvä, että saat tuloksia helposti ja onnistuneesti.

On olosuhteita, joissa tohtori Simeonsin dieettiä voidaan noudattaa huolehtimatta tilanteen heikkenemisestä, mutta on myös tilanteita, jolloin dieetti on ehdottomasti kielletty!

Dieettiä ei voi tehdä, jos:

  • sinulla on munuaiskiviä
  • vatsan alueen leikkauksesta on kulunut vähemmän kuin 2 vuotta
  • sinulla on sydämentahdistin tai jokin muu laite, joka pitää henkilön elossa
  • sinulla on syöpä
  • annat rintaruokintaa

Muissa tapauksissa ei ole syytä viivyttää dieetin alkua ja niitä maagisia tuloksia, joita dieetti voi sinulle antaa.


Onko sinulla kysyttävää? Ota meihin yhteyttä.