Päivi, -24 kg: “Löysin itselleni oikean tavan pudottaa painoa!”

Olemme aina todella ylpeitä ja iloisia kuullessamme asiakkaidemme mahtavia menestystarinoita ja saadessamme jakaa niitä teidän kanssanne. 55-vuotias Päivi löysi itselleen oikean tavan pudottaa painoa ja laihdutti Tohtori Simeonsin dieetin avulla 24 kg kahdella dieettikierroksella. Hän kertoo kokemuksensa:

Kuvituskuva.

“Olen nyt 55-vuotias ja ikäväkseni olen huomannut, että paino alkaa nousta iän karttuessa. Painoni alkoi lähestyä 100 kiloa ja jotain piti tehdä. Polvet olivat kovilla ja työni vaatii hyvää kuntoa.

Simeonsin dieetti muutti asenteeni painonpudotukseen. Luettuani Simeonsin dieetin perusteet ja Tohtori Simeonsin logiikan siitä, miten keho pyrkii pitämään tietyn painon, olen huomannut, että kehoni toimii juuri niin. On todella vaikeaa saada painoa alas ja vaikka kuinka kuntoilee ja syö vähemmän, paino ei meinaa millään laskea jonkin tietyn rajan alle.

Kaksi vuotta sitten tein ensimmäisen dieettini. Noin 40 päivää ja paino putosi noin 12 kg.

En oikein uskaltanut lihottaa kunnolla ja ensimmäisenä päivänä muutama tunti pillereiden ottamisen jälkeen tuli hetkeksi aika huono olo. Onneksi se meni ohi puolessa tunnissa.

Uskomatonta kyllä, mutta dieetti oli helppo vetää läpi. Päivittäinen painonpudotus kannusti jatkamaan ja oli hämmästyttävää huomata, että nälkä ei todellakaan vaivannut. Korkeintaan välillä saattoi olla ”ontto olo” vatsassa.

Paras asia dieetissä oli se, että pääsin kerralla pysyvästi sokerikoukusta eroon. Ensimmäisen dieetin jälkeen makea alkoi maistua epämiellyttävältä. Dieetin jälkeen maistaessani omenatuoremehua se meinasi tulla saman tien ulos… Olen oppinut välttämään yli 5 % sokeria sisältäviä tuotteita ja leivonnaiset ovat jääneet kokonaan pois ruokavaliostani.

Toisen dieetin pidin seuraavana keväänä ja sama juttu. Pidin dieettiä noin 30 päivää ja taas putosi 12 kg. Toinen dieetti meni ensimmäistä paremmin. Nyt uskalsin lihottaa reippaasti ja huonoa oloa ei tullut lainkaan. Jännää, että muistin dieetin rankemmaksi kuin mitä se oli!

Olen pitänyt nyt kaksi dieettiä ja rytmiini sopii se, että pidän ne keväällä. Paino on pysynyt tavoitteessa koko kesän ja syksyn. Talvella kiinnostus jatkuvaan punnitsemiseen vähenee ja muutama kilo tulee takaisin. Mutta ei hätää, seuraava kevät tulee ja on mukava jälleen pudottaa lisää ennen kesälomia.

Muutenkin koska olen ”kaikki tai ei mitään” –tyyppi, olen todella onnellinen, että vihdoin olen löytänyt itselleni oikean tavan pudottaa painoa. Mahtavaa, että kilot lähtevät oikeista paikoista, eli vatsan seudulta, vyötäröltä ja reisistä, jotka ovat yleensä ne mistä kilot lähtevät viimeisenä. Ja se, että ne karisevat vauhdilla, on aivan mahtavaa!

Nyt olen noin 80 kg ja tänä keväänä tavoite olisi päästä 70 kg. Uskoisin, että se paino olisi mukava tähän ikään sopiva ja sopisin muutamaan ihanaan vaatteeseeni, jotka odottavat ‘kunnes laihdun’ –laatikossa.”

Päivi aikoo aloittaa kolmannen dieettikierroksensa tänä keväänä. Toivotamme hänelle samanlaista onnea ja menestystä!


Jos Päivin kokemus innoitti Sinua aloittamaan matkan kohti terveyttä, hyvinvointia ja kevyempää oloa, tilaa Tri Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ ja löydä itsellesi oma ja oikea tapa pudottaa painoa!


Tiesitkö? Kun dieettikierroksen jälkeen jaat menestystarinasi nettisivullamme ennen ja jälkeen-kuvien kera, saat seuraavan kierroksen täysin ilmaiseksi? Saat seuraavan paketin edullisemmin myös, kun päätät tehdä toisen kierroksen ja jos kerrot tarinasi ilman kuvia, saat dieetin puoleen hintaan!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Aurinkoisin kevätterveisin,

Erja Orava, Tri Simeonsin dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.