Marianne: “Pudotin painoani 14 kg”

Marianne laihdutti Tohtori Simeonsin dieetin avulla huikeat 14 kiloa! Hän kertoo kokemuksistaan dieetin parissa seuraavasti:

“Olen nyt saanut päätökseen ensimmäisen kokonaisen dieettiprosessin. Olen tyytyväinen tuloksiin. Haluan aloittaa myös seuraavan kierroksen.

Dieettejä on monenlaisia. Jokaiselle pitäisi löytyä sopiva. Minä löysin ja suosittelen teillekin. Se on Tohtori Simeonsin Dieetti, joka on erittäin tehokas. Ei vaadita urheilua, ja tuloksia syntyy nopeasti ja ne jäävät pysyvästi.

Pudotin painoani 14 kg 40:ssä päivässä. Jos lasketaan mukaan vaadittava lihotusjakso, niin laihduin yhteensä 16 kg. Myös ympärysmittani pienenivät 9-10 cm. Vyötärön ympärysmitta pieneni 10 cm, leveimmästä kohdasta vyötärön ja lantion väliltä pieneni 12 cm, reiden ympärysmitta esimerkiksi 9 cm.

40 päivän aikana söin näin: aamulla kahvi, lounaaksi 100 g proteiinia (kanaa, valkoista kalaa, naudanlihaa, katkarapuja), yksi hedelmä 100 g (omenaa, appelsiinia tai mansikoita) ja 300 g vihanneksia (mitä vihreämpi, sen parempi). Sama illalla. Join joka päivä vihreää teetä ja vettä. Viikkoon ei ollut mitään ongelmaa, sen jälkeen yritin enemmän käyttää hyväkseni kokintaitojani ettei olisi niin yksitoikkoista.

Jos pitää täsmällisesti kiinni ohjeista, niin ei voi olla onnistumatta. Kun olin välillä sairaana ja join maitoa ja hunajaa, painonpudotus pysähtyi. Samoin pojan syntymäpäivänä repsahdin. Tiesin että niin tulisi tapahtumaan. Ohjeista voi kyllä poiketa, mutta seurauksetkin täytyy hyväksyä. Moneen päivään paino ei pudonnut, mutta ”omenapäivä” auttoi taas oikeille raiteille.

Vakauttamisvaiheen alku oli oikea juhlapäivä. Kolmeen viikkoon painoni ei ole muuttunut. Verenpaine on normalisoitunut, jalkojani ei enää särje ja olokin on paljon parempi eikä tarvitse rasittaa itseään erilaisilla urheilusuorituksilla. Kävely, pyöräily ja tanssiminen on riittävää liikuntaa minulle.

Täytyy syödä järkevästi. Syön kaikkea vähän. Vältän jauhotuotteita, erityisesti leivonnaisia, seuraan sokerisisältöä ja tärkkelyksen määrää. Aamulla syön kyllä yhden leipäpalan, päivällä hieman perunaa, riisiä tai tattaria, mutta ilta-ateria ei sisällä tärkkelystä. Päivän loppupuolella keho kuluttaa vähemmän energiaa ja ylimääräinen tärkkelys muuttuu rasvaksi (en millään halua enää lihoa!)

Syön kanaa, kalaa ja lihaa, erilaisia vihanneksia ja hedelmiä, luonnollisesti maitotuotteita. Juon vihreää teetä, siitä on tullut jo tapa. Juon mielelläni vettä, johon lisään tuoretta puristettua hedelmämehua. Teen itse ruokani, valmiita eineksiä en syö. Tällaisen ruokailutottumuksen avulla jokainen voi pitää painonsa kurissa, mutta sen avulla on vaikea pudottaa painoaan. Painonpudotukseen tarvitaan asiantuntijan apua. Minun asiantuntijani oli Julia Koit, Tri Simeonsin dieettikonsultti, joka on aina valmis vastaamaan kysymyksiin ja tukemaan.”

– Marianne Samm


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Ihanaa ja terveellistä alkavaa kevättä!

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.