Saanko Tohtori Simeonsin dieetin aikana tarvitsemani mineraalit, vitamiinit ja rasvahapot?

 Saanko Tri Simeonsin dieetin aikana kaikki tarvitsemani vitamiinit, mineraalit ja rasvahapot?

Tohtori Simeonsin dieetin terveellisyydestä on herännyt kysymyksiä. Näin on, vaikka Tri Simeonsin dieetti toimii 98% varmuudella ja ihmiset ovat dieetin edistyessä yhä terveempiä ja toimeliaampia. Yleensä kysymys herää siitä voiko 500 kalorin päiväravinnolla saada kaikki tarvitsemansa vitamiinit, mineraalit ja rasvahapot.

Kysymys on aivan aiheellinen, ellei tiedetä sitä tosiasiaa, että Tri Simeonsin dieetin aikana saamme varastoituneesta rasvastamme kaikki dieetin aikana tarvitsemamme vitamiinit, mineraalit ja rasvahapot. Saamme jopa tarvitsemaamme insuliinia!

Miksi terveys paranee Tri Simeonsin dieetin aikana? Luonnonmukaisten Biolit-pillereiden ansiosta saamme varastoituneesta rasvastamme kaikkia vitamiineja, mineraaleja ja rasvahappoja 1500-4000 kalorin verran. Se 500 kaloria, jonka syömme dieetin aikana lautaselta, on välttämätöntä aineenvaihdunnan vilkkaana pysymiseen. Juuri tämän vuoksi kehomme käyttää varastoitunutta rasvaa, jonka ansiosta painomme putoaa 8-15 kiloa vain 40 päivässä.

Dieetin aikana saamme oikeassa suhteessa kaikki ravintoaineet varastoituneesta rasvasta, jonka vuoksi verikokeiden tulokset ovat paremmat dieetin jälkeen kuin ennen sitä.


Jos Sinulla on ongelmia painonhallinnan ja terveyden kanssa, Tohtori Simeonsin dieetti on juuri Sinua varten. Suosittelemme lämpimästi dieettiämme kaikille terveydestään huolta pitäville!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Aurinkoista ja terveydestä pursuavaa kevään odotusta!

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.