Tri Simeonsin dieetin aikana onnistuin kuin huomaamatta pudottamaan 11,8 kg

Olen 33-vuotias kahden lapsen äiti, jolla molemmista raskauksista jääneet raskauskilot eivät millään meinanneen lähteä pois. Aineenvaihduntani oli täysin pysähtynyt ja olin myös erittäin kovassa sokerikoukussa. Vaikka kuinka liikuinkin, ei se kuitenkaan vaikuttanut painooni mitenkään ja oloni oli tukala. Kuulin Tri Simeonsin dieetistä äidiltäni, joka oli saanut erittäin hyviä tuloksia kyseisellä menetelmällä ilman, että lähteneet kilot olisivat tulleet enää dieetin lopettamin jälkeen takaisin. Niinpä tartuin tuumasta toimeen ja päätin toteuttaa Tri Simeonsin dieetin kesällä 2019.

Valmistauduin dieettiin lukemalla erittäin kattavan ja selkeän ohjeistuksen, lataamalla puhelimeeni applikaation sekä päättämällä noudattaa dieettiä 100 % :sti, sillä loppuen lopuksi kyse oli kuitenkin suhteellisen lyhyestä ajasta.

Pelkäsin ennen dieettiä, kuinka pääsisin irti sokerikoukusta, sillä olinhan syönyt melkein levyn suklaata päivässä. Hämmästyksekseni minulle ei kuitenkaan tullut mitään vieroitusoireita ja pääsin irti kertoheitolla valkoisesta sokerista, joka on myös kestänyt dieetistä lähtien. Runsas veden juominen ja säännölliset ateriarytmit ovat pitäneet verensokerin tasaisena ja olon virkeänä ilman valkoista sokeria.

Ennen Tri Simeonsin dieettiä, en ollut eläessäni laskenut kaloreita ja hämmästys olikin suuri, kun ymmärsin kuinka paljon terveellisiä ruokia saikin todellisuudessa syödä, jotta 500 kcal tuli täyteen päivässä. Kesä oli oiva valinta ajankohdaksi, sillä tarjolla oli paljon tuoreita ja raikkaita vihanneksia, hedelmiä sekä marjoja.

Painoni alkoi heti tippumaan reipasta tahtia ja tämä kannusti sekä motivoi itseäni pysymään dieetissä. Tulokset olivat myös nopeasti ihan silmin nähtävissä ja tämä myös kannusti pysymään ruokavaliossa kiinni. Itseäni motivoi myös se, että ruoka oli maistuvaa ja tuoretta eikä dieettiin liittynyt pussikeittoja tai muita teollisesti tuotettuja ruoka-aineita, vaan kaikki sai räätälöityä omaan makuun sopiviksi.

Tri Simeonsin dieetin aikana onnistuin kuin huomaamatta pudottamaan 11,8 kg ja tämän lisäksi sain arkeeni pysyväksi terveellisen ja säännöllisen ateriarytmin sekä pääsin eroon valkoisesta sokerista. Olen erittäin onnellinen, että kokeilin dieettiä ja suosittelen sitä kaikille, jotka haluavat nopeasti, mutta pysyvästi saada itselleen kevyemmän olon. Laihduttamani kilot ovat myöskin pysyneet poissa, vaikka olenkin palannut ns. normaaliin ruokavalioon, jossa kalorit ovat enemmän kuin 500 kcal.

Jos haluat parantaa terveyttäsi sekä keventää oloasi,
ota yhteyttä meihin tai tilaa dieettipakettimme TÄSTÄ!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
✅ TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
✅ LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Ihanaa aurinkoista kesää toivottaen,

Erja OravaTri Simeonsin dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Jätke vastus