Uusia kokemuksia Tohtori Simeonsin dieetistä

Hei painonpudottajat!

Olemme aina äärimmäisen ylpeitä asiakkaidemme upeista saavutuksista Tohtori Simeonsin dieetissä. Inspiroidaksemme muitakin tekemään tehokkaan ja täsmällisen dieettimme haluamme jakaa teidän kanssanne nyt neljän painonpudottajan kokemuksista dieettimme parissa. Kysyimme jokaiselta erilaisen kysymyksen liittyen dieettiin.

Miten päädyit Tri Simeonsin dieettiin ja miksi päädyit siihen?

“Ystävän suositus! Olen huono laihduttamaan. Minulla ei ole riittävää pitkäjänteisyyttä ja siksi en ole koskaan laihduttanut ennen tätä dieettiä. En halua olla sidottuna johonkin ohjelmaan kuukausi kuukauden perään. Tosin vaa’an lukema oli pelottava, kun päätin kokeilla. Tri Simeonsin dieetti oli riittävän lyhyt ja helppo ja tuloksia tuli!”

Marianne, -11 kg yhdellä kierroksella

Miten dieettiprosessisi alkoi?

“En onnistunut lihottamaan vaadittua määrää dieetin lihotusvaiheessa, joka kestää 2 päivää. Pidensin lihotusvaihetta vielä yhdellä päivällä. Itse dieetin alku oli kuitenkin oikein hyvä! Vointi oli koko dieetin ajan hyvä ja eron aiempaan huomasi heti, kun olin aloittanut dieetin.”

Kaarina 72 v., -5 kg 40 päivässä

Vaikuttiko dieetti terveyteesi?

“Kyllä, ja parantavasti. Veriarvot paranivat huippu-urheilijan tasolle. Olen kärsinyt pahoista univaikeuksista, mutta dieetin aikana nukuin paremmin. Normaalisti myös vatsani oli kipeä joka päivä, mutta laihduttaessani Tohtori Simeonsin dieetin avulla vatsani toimi säännöllisesti, eikä ollut turvotusta eikä vatsakipuja.

Pudotin painoa todella kivuttomasti, ja olo oli virkeä ja energinen. Seurasin sivusta muiden dieetin aloittaneiden elämää, ja kyllä retkahduksia ja kiukkua oli ilmassa tolkuttoman paljon… Suurin osa myös luovutti jo 2-3 viikon jälkeen.

Tohtori Simeonsin dieetin aikana mielialat eivät heittele eikä nälkä kurni. Motivaation vaan on oltava kunnossa, koska lipsuminen kostautuu. Suosittelen!”

Ida, 44 v., -15 kg 1. kierroksella

Mitkä olivat odotuksesi ja pelkosi aloittaessasi dieettiä?

“Odotuksena oli tietenkin laihtuminen, pelkona taas se ettei onnistu ja että dieetti on vaikea pitää ja on nälkiintynyt olo.

Onnistuin laihtumaan, vaikka kuuri tuntui vaikealta. Tein toisenkin kierroksen vuoden kuluttua, joka oli helpompi kuin ensimmäinen kerta. Se tavallaan pitkä paastoaminen auttoi tuhoamaan joitain tulehduksellisia juttuja kehosta, että oli jälkeenpäin parempi ja terveempi olo. Minulla on vielä kipuja, mutta lievempänä ja kipulääkkeet nykyään jo auttaa, kun ennen ei kunnolla auttanut. Nyt kivut on hallinnassa ainakin useimmiten.  Mun siskokin teki kuurin ja nyt se on voinut palata gluteenittomasta ruokavaliosta tavalliseen!

Yksi suuri syy valita tämä kuuri oli se, että tällainen nelikymppinen nainen on jo helposti huolissaan painonpudotuksessa siitä, että jos paikat alkaa roikkumaan. Konsulttini Erja kehui, että niin ei tule käymään, eikä tosiaan ollutkaan mitään sellaista. Kuurilla pidetään hyvä huoli riittävästä proteiininsaannista niin ettei lihakset pääse surkastumaan. Joka paikasta laihtuu tasaisesti ja erityisesti oikeista paikoista kutistuu, mikä on hieno homma!”

Marjo, -18 kg kahdella kierroksella


Jos nämä kokemukset inspiroivat sinua, NYT on aika aloittaa ja ottaa tuleva vuosi vastaan hoikempana. Tilaa Tri Simeonsin dieettipaketti TÄSTÄ!

 


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Talvisin terveisin,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

 

 

 

Comments are closed.