Vaarantaako Tohtori Simeonsin dieetti terveyttä?

Pelko: “Vaarannat terveytesi!” seuraa aina henkilöä, joka aloittaa jonkin dieetin. Ensin pelätään, että tulee ravintoaineiden puutos, ja sen jälkeen kasvaa pelko, että siitä tietysti seuraa terveydelle haittaa.

Me väitämme, että tri Simeonsin dieetti ei vaaranna terveyttäsi! Päinvastoin!

Meidän dieettimme aikana saa keho kaikki tarpeelliset ravintoaineensa omasta varastoituneesta rasvastaan, ja painon putoaminen tapahtuukin vain sitä käyttämällä. Paino putoaa 40 päivässä 8-15 kg, ja 23 päivän aikana 5-7 kg.

Koska solut saavat tarvitsemansa ravintoaineet varastoituneesta rasvasta, tapahtuu dieettimme aikana kehon puhdistumista ja terveyden kohenemista. Dieetin aikana ei ole nälkä, koska kaikki solut saavat ravintoa, häviää väsymys, energia lisääntyy, uni paranee, tulehdukset kehossa hiipuvat jne.

Keho saa tri Simeonsin dieetin aikana varastoituneesta rasvastaan 1500 – 4000 kalorin verran joka päivä tarvitsemiaan ravintoaineita ja sen lisäksi syömme lautaselta vielä 500 kcal päivässä. Lautaselta emme kuitenkaan syö ravintoaineiden takia, vaan pitääksemme aineenvaihdunnan vilkkaana.

Joten saamme dieetin aikana vähintään 2000 kcal, jopa 4500 kcal ravintoaineita päivässä. Varastoituneesta rasvasta saamme vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, kaikkia tarpeellisia rasvahappoja, insuliinia ja muita ravintoaineita, joita solut päivittäin tarvitsevat.

Jos Sinulla on ongelmia painonhallinnassa, voit parantaa terveyttäsi pudottamalla painoasi!

Suosittelemme tietysti Tri Simeonsin dieettiä, jossa painon putoaminen tapahtuu vain varastoitunutta rasvaa vähentämällä. Meidän dieettimme ei vähennä solurasvaa eikä lihasmassaa, ja veden määrä kehossa on juuri sellainen kuin jokaiselle henkilölle on tarpeen.

Ylipaino aiheuttaa monenlaisia häiriöitä terveydessä: korkea verenpaine, korkea kolesteroli, diabetes, tulehduspesäkkeet kehossa. On paljon muitakin terveydellisiä haittoja, mutta nämä neljä ovat yleisimmät.


Kiitolliset asiakkaamme lähettävät meille palautetta. Tässä muutama niistä:

“Oli tehokas dieetti. Itse pidin siitä, että homma ei jatku loputtomiin vaan lyhyt pyrähdys ja tulokset näkyy taululla joka aamu. Kiva kun vanhat vaatteet taas mahtuu päälle!”

– Jokke, 48 v.

“Toinen dieettikierrokseni meni paljon helpommin ja kilot lähtivät tasaisemmin kuin ensimmäisellä kerralla. Vain 23 päivää ja -7 kg! Kuurin aikana vaihdevuosivaivatkin pysyivät poissa. Painoni on myös pysynyt yllättävän hyvin ja vakaasti saavutetussa painolukemassa. Kiitokset Erjalle hyvästä tsemppauksesta, se auttoi aina vaikeimman yli!”

– Anne, 48 v.

“Tosi paljon kiitos dieetistä, joka oli helppo toteuttaa ja jonka myötä olo on tosi hyvä. Ja mikä parasta, kolesteroliarvot ovat laskeneet normaalitasolle.”

– Krista, 62 v.

Välitämme asiakkaistamme ja heidän huolenaiheistaan, ja olemmekin aina valmiita auttamaan!

Päätä nyt ryhtyä huolehtimaan terveydestäsi,
ja aloita se pudottamalla painoasi nopeasti ja turvallisesti!

 


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Kirpein talviterveisin,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.