Marjaana: “Ympärysmitasta pois 14 cm ja painosta 14 kg”

45-vuotias Marjaana pudotti Tri Simeonsin dieetin avulla yhteensä 14 kiloa ja saman verran lähti senttejä vyötäröltä! Hän kertoo:

“Nuorena olin erittäin kova urheilemaan ja aikuisenakin liikunta oli kovinkin tärkeä osa elämässä! Sitten taas aika ajoin ei…. ja nämä ajat käytin yleensä tehokkaaseen itseni “pilaamiseen”.

Ei säännöllistä ja terveellistä ruokailua, ei liikkumista juuri lainkaan ja epäterveellistä yövalvomista (osittain työnkin vuoksi) ja stressintäyteistä elämää. Siinäpä resepti, jota on helppo noudattaa, kunnes tulee se päivä (joka on useinkin häivähtänyt mielessäni…) jolloin päätät, että näin ei voi jatkua. Ihminen on siitä merkillinen kapistus, että läskin määrää ei ole rajoitettu kuin kuolemaan asti!

Ylipainon seuraukset ovat elimistöä ja mieltä rasittavia. Turhaan tässä sitä selittelen sen enempää, koska kyllä ylipainoinen ihminen tietää mitä esteitä ja rajoitteita ylimääräinen läski tuo tullessaan.

Mutta jotta ihminen voi muuttua, tarvitaan sisäinen MOTIIVI, PÄÄTÖS ja TAVOITE (ja useat välitavoitteet).

Oma matkani Tri Simeonsin Dieetin aikana oli haastava, koska painoa tippui keskimäärin “muutama sata grammaa päivässä”. Kyllä, luit oikein! Eikös tästä pitäisi olla onnellinen? Omat edelliset laihdutusyritykset veivät mennessään VIIKOSSA saman, mutta ajattelin että täytyyhän minullakin mennä puoli kiloa päivässä (niinkuin kirjan mukaan), mutta olemme yksilöitä ja lopputulos ratkaisee! 😊

Minulla painoa tippui yhteensä 14 kiloa ja olen siitä tyytyväinen. Vai pitäisikö sanoa osatyytyväinen, koska toinen jakso alkaa alkuvuodesta 2017 ja tavoite on pudottaa sama määrä kuin ensimmäiselläkin!

Senttejä lähti vyötäröltä kilojen verran sama määrä. Kävin myös laboratoriossa verikokeissa ennen ja jälkeen dieetin ja tulokset oli erinomaiset! Esim. Minulla oli anemia ja rauta-arvot alhaiset, niin dieetin päätyttyä anemia oli poissa ja arvot normalisoituneet. Uskomatonta mutta totta!

Kovasti kärsin dieetin aikana kuivasta hilseilevästä ihosta ja oikein kaipasin “rasvaa”, mutta asian kanssa tuli toimeen, ja näinkin unta että uin öljyssä. 😂

Nälkä ei vaivannut, mutta ajoittain mieliteot ja ympäristön paine! Huomasin että olemme yhteiskunnassamme ruoan ja kahvittelun ympäröimiä, ja tuntuu ettei mitään asiaa voisi tehdä ilman, että pitäisi syödä jotain.

Tämän dieetin aikana oppii arvostamaan ruokaa ja on aikaa pohtia mitä suuhunsa jatkossakin kannattaa laittaa. Mistä tulee hyvä vointi, mitkä tuotteet ovat vahingollisia ja MITÄ OIKEASTI TARVITSEN elääkseni, ja mikä taasen on pelkkää halua puputtaa.

Mitä voisin sanoa henkilölle, joka haluaa elämältä muutakin kuin vain “painoa”?

Istu alas, mikään asia ei voi kaatua yhteen suupalaan, mutta jokainen suupala voi kaataa “ison asian”! Tarkoitan tällä elämää! Todellakin, tyytyväisyys johtaa siihen, että näkee elämää muuallakin.”

– Marjaana


Jos Marjaanan tarina inspiroi Sinuakin aloittamaan terveemmän ja hoikemman elämän, tutustu dieettiimme oheisista linkeistä ja tilaa dieettipakettimme!


Dieettipakettiin sisältyy:
✅ Interaktiiviset ohjeet, päiväkirja sekä foorumi
✅ Luonnonmukaiset Biolit-pillerit
✅ Dieettikonsultin tuki
 
 TILAA DIEETTIPAKETTI: www.simeonsindieetti.fi/order-package
TILAA UUTISKIRJE: www.simeonsindieetti.fi/free-guide
LUE LISÄÄ: www.simeonsindieetti.fi

Talviterveisin,

Erja Orava, dieettikonsultti
Puh. 045 633 5321
contact@simeonsindieetti.fi
facebook.com/simeonsindieetti

Comments are closed.